Medisch onderzoek Eindhoven

Specialist in duurzame inzetbaarheid en re-integratie van medewerkers in organisaties

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Wilt u een medisch onderzoek laten uitvoeren bij uw (potentiële) medewerkers in de regio Eindhoven en omstreken? COVERZ consultancy in Eindhoven is gespecialiseerd in arbodienstverlening voor bedrijven en heeft artsen in dienst die een medische arbeidskeuring kunnen uitvoeren bij uw werknemers. Een medische arbeidskeuring is bij sommige beroepen verplicht en onderdeel van de sollicitatieprocedure. Aan de hand van de resultaten van het medisch onderzoek kunt u als werkgever bepalen of kandidaten fysiek en mentaal geschikt zijn voor een functie.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

Een medisch onderzoek of medische arbeidskeuring uit laten voeren door specialisten uit Eindhoven

Een medische arbeidskeuring door onze specialisten in Eindhoven bestaat uit een tweedelig medisch onderzoek. Uw medewerkers vullen een uitgebreide vragenlijst in over mogelijke gezondheidsrisico’s en ondergaan een fysieke test, waarna een rapportage met resultaten wordt opgesteld. Aan de hand van de uitslag wordt een gesprek gevoerd waarin concrete adviezen worden gegeven. Het medisch onderzoek of de medische arbeidskeuring kan worden uitgevoerd op de locatie van uw bedrijf of op locatie van COVERZ consultancy in Eindhoven. De keuring wordt uitgevoerd door een bedrijfsarts. Naast een medisch onderzoek of medische arbeidskeuring schakelt u onze organisatie in Eindhoven onder andere in voor:

The form contains errors

Neem nu contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Ons team bestaat uit gepassioneerde, proactieve professionals die medische keuringen op maat kunnen uitvoeren. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons telefonisch via 040-2988730 of per e-mail via info@coverzconsultancy.nl.