RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie)

Met een RI&E zet u risico’s op een rij, zo kunt u de risico’s gericht aanpakken!

RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) in Eindhoven en omgeving

COVERZ consultancy is gespecialiseerd in risicomanagement en kan een RI&E uitvoeren voor uw organisatie in Eindhoven en verre omstreken. Een RI&E, oftewel een Risico Inventarisatie en -Evaluatie, is eigenlijk twee dingen: een lijst met alle veiligheids- en gezondheidsrisico’s in uw bedrijf én een plan voor het oplossen van deze risico’s. Met de lijst en het plan kunt u de risico’s voor uw personeel en uw bedrijf terugdringen, dus ook het financiële risico.

Waarom u een RI&E zou moeten doen voor uw organisatie in regio Eindhoven

Een RI&E is dé basis van uw arbobeleid; het vormt als het ware een fundament. Pas als u weet waar de risico’s in uw bedrijf liggen en wat het mogelijke effect is van deze risico’s, kunt u de juiste maatregelen nemen. Met behulp van een RI&E krijgt u voor uzelf scherp waar u mee aan de slag moet en op welke manier. Het plan van aanpak vertelt u welke stap de volgende is.

Wist u dat de overheid de RI&E via de Arbowet verplicht heeft gemaakt voor alle bedrijven met personeel? Ook als er iets verandert in uw werkomstandigheden, moet u uw RI&E actualiseren.

RI&E zelf doen of laten doen door een specialist in risicomanagement in Eindhoven?

Het opstellen van een RI&E kunt u met uw bedrijf zelf doen of uitbesteden. Kiest u ervoor om de RI&E zelf te doen, laat u dan goed informeren over de wijze waarop u dit het beste kunt vormgeven. Veel informatie over de RI&E is terug te vinden op de website www.rie.nl. Als u ondersteund wilt worden bij de uitvoering van de RI&E, dan helpen wij als specialist in arbodienstverlening en risicomanagement in Eindhoven u hier graag bij.

Toetsen

Naast de volledige uitvoering van de RI&E en hulp bij risicomanagement, kunnen wij de RI&E die reeds gemaakt is binnen uw organisatie in regio Eindhoven toetsen. Deze toetsing wordt gedaan door een gecertificeerde kerndeskundige.

Schakel direct dé expert in risicomanagement in

Heeft u interesse in een RI&E uitgevoerd door COVERZ consultancy in Eindhoven, dé specialist in risicomanagement? Vul dan onderstaand contactformulier in, bel naar 040-2988730 of mail naar info@coverzconsultancy.nl en we vertellen u graag meer. Bekijk ook hoe we uw organisatie van dienst kunnen zijn met diverse trainingen, keuringen en onderzoeken, waaronder arbeidsdeskundige onderzoeken.

Interesse of een vraag?

Neem dan via onderstaand formulier contact op met ons.

The form contains errors