PMO

Preventief Medisch onderzoek

PMO-onderzoek in Eindhoven en omstreken

U kunt bij COVERZ consultancy terecht voor een volledig PMO-onderzoek voor uw organisatie in regio Eindhoven en omstreken. Een PMO is een gezondheidskundig onderzoek dat gericht is op het voorkomen en/of beperken van gezondheidsrisico’s die verband houden met werkzaamheden van werknemers. Als PMO-consultancy in Eindhoven hebben wij aandacht voor uw medewerkers en sporen we actief gezondheidsrisico’s bij hen op.

Waarom een PMO-onderzoek laten uitvoeren door een consultancy in Eindhoven?

Het PMO van onze consultancy in Eindhoven bestaat uit een vragenlijst en fysiek onderzoek, hieruit voortvloeiend adviezen over interventies die de gezondheid van uw individuele medewerkers of uw personeel kunnen verbeteren. Door middel van een PMO spoort u gezondheidsrisico’s die verband houden met het werk vroegtijdig op, zodat u ze kunt beperken of voorkomen. Dat heeft een positief effect op het functioneren en de productiviteit van uw medewerkers; u kunt op tijd ingrijpen om uw mensen vitaal en inzetbaar te houden én u vermindert de kans op ziekteverzuim. Met een PMO voldoet u bovendien aan de wettelijke verplichting om periodiek een gezondheidsonderzoek aan werknemers aan te bieden.

3 fasen

Een reguliere PMO die wij als consultancy uitvoeren binnen verschillende organisaties in Eindhoven en omstreken, is opgebouwd uit 3 fases:

  • Inventarisatie gezondheidsrisico’s middels vragenlijsten;
  • Fysieke onderzoeken op locatie van de werkgever of op locatie van COVERZ consultancy;
  • Rapportage aan de hand van resultaten en adviezen met betrekking tot bestaande gezondheidsrisico’s.

Maatwerk

Naast onze standaard PMO’s leveren wij, indien gewenst, PMO’s op maat. Als vaste klant van COVERZ consultancy Eindhoven ontvangt u bovendien klantenkorting op de reguliere tarieven van het PMO-onderzoek. Via ons contactformulier kunt u eenvoudig een passende offerte hiervoor aanvragen.

Schakel ons vandaag nog in

Heeft u interesse in een PMO-onderzoek uitgevoerd door COVERZ consultancy in Eindhoven? Of wilt u meer weten over dit onderzoek of een van onze andere onderzoeken die we uit kunnen voeren, zoals medische onderzoeken of keuringen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040-2988730, per e-mail via info@coverzconsultancy.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen en we vertellen u graag meer.

Interesse of een vraag?

Neem dan via onderstaand formulier contact op met ons.

The form contains errors