PMO

Preventief Medisch onderzoek

COVERZ consultancy verzorgd voor organisaties volledige PMO onderzoeken.

Een PMO heeft tot doel om werknemers in de gelegenheid te stellen een gezondheidskundig onderzoek te ondergaan dat gericht is op het voorkomen en/of beperken van gezondheidsrisico’s die verband houden met hun werkzaamheden.

Met een PMO voldoet u aan de wettelijke verplichting om periodiek een gezondheidsonderzoek aan werknemers aan te bieden en kunt u op tijd ingrijpen om uw mensen vitaal en inzetbaar te houden. Wij hebben aandacht voor uw medewerkers en sporen actief gezondheidsrisico’s op. Het PMO bestaat uit een vragenlijst en fysiek onderzoek, hieruit voortvloeiend adviezen over interventies die de gezondheid van uw individuele medewerker of uw personeel kunnen verbeteren.

Waarom een PMO?

Door middel van een PMO spoort u gezondheidsrisico’s die verband houden met het werk vroegtijdig op, zodat u ze kunt beperken of voorkomen. Dat heeft een positief effect op het functioneren en de productiviteit van uw medewerkers, u vermindert bovendien de kans op ziekteverzuim.

3 fasen

De reguliere PMO’s die wij uitvoeren binnen verschillende organisaties zijn opgebouwd uit 3 fases:

  • inventarisatie gezondheidsrisico’s middels vragenlijsten;
  • fysieke onderzoeken op locatie van de werkgever of op locatie van COVERZ consultancy;
  • rapportage aan de hand van resultaten en adviezen m.b.t bestaande gezondheidsrisico’s.

Maatwerk

Naast onze standaard PMO’s leveren wij indien gewenst maatwerk PMO’s. Als vaste klant van COVERZ consultancy ontvangt u klantenkorting op de reguliere tarieven van het PMO onderzoek.

Indien u interesse heeft in een PMO uitgevoerd door COVERZ consultancy, vul onderstaand formulier in en wij zorgen voor een passende offerte.

Interesse of een vraag?

Neem dan via onderstaand formulier contact op met ons.

The form contains errors