Verzuimbegeleiding

Daar waar veel arbodiensten niet verder gaan dan het volgen van de verplichte stappen in de Wet Verbetering Poortwachter, gaan wij wel verder!

Verzuimadvies en verzuimbegeleiding in regio Eindhoven

Ziekteverzuim op de werkvloer is een complex onderwerp; daarom is het aan te raden verzuimadvies en verzuimbegeleiding aan te vragen bij COVERZ consultancy in Eindhoven. Ons verzuim- en managementadvies is gericht op het duurzaam oplossen van verzuim in organisaties. Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

De voordelen van verzuimadvies en verzuimbegeleiding aanvragen bij ons bureau in Eindhoven

Schakelt u COVERZ consultancy te Eindhoven in voor verzuim- en managementadvies, bijvoorbeeld op het gebied van ziekteverzuim, dan profiteert u van vele voordelen:

 • COVERZ consultancy is een gecertificeerde arbodienst;
 • Met een team van enthousiaste, proactieve en resultaatgerichte professionals ondersteunen wij dagelijks onze klanten uit verschillende branches;
 • Wij werken op basis van verrichtingen of op basis van all-in contracten;
 • Wij werken veelal met het eigen regiemodel bij klanten;
 • Wij ontzorgen onze klanten in de regio Eindhoven in de volledige verzuimbegeleiding;
 • Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking;
 • Kennismakingen kunnen ook gepland worden door middel van video calls.

Wat ons verzuim- en managementadvies en onze begeleiding onderscheidt van andere arbodiensten

Verzuim kent vaak veel onderliggende oorzaken. Alleen het volgen van de verplichtingen binnen de Wet Verbetering Poortwachter levert vaak onvoldoende resultaat op. Daar waar veel arbodiensten niet verder gaan dan het volgen van de verplichte stappen in de Wet Verbetering Poortwachter, zorgt ons team in Eindhoven ervoor dat onze zeer effectieve gedragsmatige aanpak (beïnvloedbaar) ziekteverzuim binnen uw organisatie duurzaam oplost. Komen tot de kern van de onderliggende problematiek maakt dat de medewerker zich gehoord voelt en zich gecommitteerd op gaat stellen. Voor werkgever en werknemer ontstaan daardoor gerichte en positieve oplossingen; het doel dat we als team in Eindhoven willen bereiken met ons verzuimadvies en onze verzuimbegeleiding.

Deskundig verzuimadvies van een gespecialiseerd team in Eindhoven

Ons team in Eindhoven is gespecialiseerd in verzuimbegeleiding van en verzuimadvies over het beïnvloedbare ziekteverzuim. Onze visie, integrale samenwerking, kennis en kunde levert effectieve oplossingen op voor alle partijen. De Senior Consultants Verzuim werken in taakdelegatie met de bedrijfsarts en zijn hbo-/wo-geschoolde medewerkers, die veel ervaring hebben met het voeren van het ‘goede’ verzuimgesprek (PO-model). Daarnaast beschikken zij over specialistische kennis van alle wet- en regelgeving (Wet Verbetering Poortwachter). Onze bedrijfsartsen omarmen onze visie en werken als vast team nauw samen met de Senior Consultants Verzuim. De consultants en artsen hebben veelvuldig overlegmomenten en zorgen daarmee voor passend verzuim- en managementadvies aan onze klanten.

Waar u bij ons op kunt rekenen

Ons team in Eindhoven gelooft dat verzuimbegeleiding en verzuimadvies veel meer is dan het volgen van de noodzakelijke Wet Verbetering Poortwachter processtappen. Deze visie dragen wij dagelijks met veel passie uit in verschillende organisaties. Onze klanten uit regio Eindhoven zijn tevreden over de wijze waarop wij proactief, professioneel, resultaatgericht en vanuit betrokkenheid begeleiden op het gebied van ziekteverzuim. Onderstaande zaken kenmerken ons bedrijf:

 • Wij zijn goed bereikbaar en bellen indien nodig snel terug;
 • Ons team in Eindhoven denkt mee daar waar ziekteverzuim complex dreigt te worden;
 • Wij zijn in staat zaken te doorbreken waar dit voor anderen lastig blijft;
 • Wij zijn zichtbaar voor werknemer en werkgever;
 • Wij kijken breder en bieden zo nodig op strategisch, tactisch en operationeel niveau verzuim- en managementadvies aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid en preventief verzuimbeleid.

Neem contact met ons op bij interesse of vragen

Wilt u ziekteverzuim effectief aanpakken in uw organisatie in de regio Eindhoven en daarom professioneel verzuim- en managementadvies ontvangen? Schakel dan COVERZ consultancy uit Eindhoven in voor verzuimadvies en verzuimbegeleiding. Neem contact met ons op bij interesse of vragen. U bereikt ons telefonisch via 040-2988730, per e-mail via info@coverzconsultancy.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. Ontdek ook eens de keuringen en trainingen die wij aanbieden.

Interesse of een vraag?

Neem dan via onderstaand formulier contact op met ons.

 

The form contains errors