Verzuimbegeleiding

Daar waar veel arbodiensten niet verder gaan dan het volgen van de verplichte stappen in de Wet Verbetering Poortwachter, gaan wij wel verder!

Verzuimbegeleiding

Alle voordelen van een samenwerking met COVERZ consultancy op een rij:

 • COVERZ consultancy is een gecertificeerde arbodienst;
 • met een team van enthousiaste, pro-actieve- en resultaatgerichte professionals ondersteunen wij dagelijks onze klanten uit verschillende branches;
 • wij werken op basis van verrichtingen of op basis van all-in contracten;
 • wij werken veelal met het eigen regie model bij klanten;
 • wij ontzorgen in de volledige verzuimbegeleiding indien gewenst;
 • wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking;
 • kennismakingen kunnen ook gepland worden door middel van video calls.

Daar waar veel arbodiensten niet verder gaan dan het volgen van de verplichte stappen in de Wet Verbetering Poortwachter, zorgen wij dat wij door onze zeer effectieve gedragsmatige aanpak (beïnvloedbare) verzuim binnen uw organisatie duurzaam oplossen. Verzuim kent vaak veel onderliggende oorzaken. Alleen volgen van de verplichtingen binnen de Wet Verbetering Poortwachter levert vaak onvoldoende resultaat op. Komen tot de kern van de onderliggende problematiek maakt dat de medewerker zich gehoord voelt en zich gecommitteerd op gaat stellen. Voor werkgever en werknemer ontstaan daardoor gerichte en positieve oplossingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van het beïnvloedbare verzuim. Onze visie, integrale samenwerking, kennis en kunde maken dat wij zorgen voor effectieve oplossingen voor alle partijen.

De Senior Consultants Verzuim werken in taakdelegatie met de bedrijfsarts en zijn HBO/WO geschoolde medewerkers, welke veel ervaring hebben met het voeren van het ‘goede’ verzuimgesprek (PO model). Daarnaast beschikken zij over specialistische kennis van alle wet en regelgeving (Wet Verbetering Poortwachter).

Onze bedrijfsartsen omarmen de visie van COVERZ consultancy en werken als vast team nauw samen met de Senior Consultants Verzuim. De consultants en artsen hebben veelvuldig overlegmomenten en zorgen daarmee voor passende adviezen aan onze klanten.

Wij geloven dat verzuimbegeleiding veel meer is dan het volgen van de noodzakelijke Wet Verbetering Poortwachter processtappen en dragen dit dagelijks met veel passie uit in verschillende organisaties.

Klanten van COVERZ consultancy zijn tevreden over de wijze waarop wij proactief, professioneel, resultaatgericht en vanuit betrokkenheid begeleiden.

Onderstaande kenmerkt COVERZ consultancy:

 • wij zijn goed bereikbaar en bellen indien nodig snel terug;
 • wij denken mee daar waar verzuim complex dreigt te worden;
 • wij zijn in staat zaken te doorbreken waar dit voor anderen lastig blijft;
 • wij zijn zichtbaar voor werknemer en werkgever;
 • wij kijken breder en adviseren zo nodig op strategisch, tactisch en operationeel niveau op het gebied van duurzame inzetbaarheid en preventief verzuimbeleid.

Interesse of een vraag?

Neem dan via onderstaand formulier contact op met ons.

 

The form contains errors