Bedrijfsartsen Eindhoven

Specialist in duurzame inzetbaarheid en re-integratie van medewerkers in organisaties

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Wilt u onafhankelijke bedrijfsartsen inschakelen voor uw bedrijf of organisatie in de regio Eindhoven en omstreken? Dan bent u bij COVERZ consultancy op de juiste plek. Als specialist in arbodienstverlening is het ons doel de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te vergroten én re-integratie van uw werknemers soepel en effectief te laten verlopen. Ontdek wat onze bedrijfsartsen voor uw bedrijf in de regio Eindhoven en omstreken kunnen betekenen.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

Waar kunnen onze bedrijfsartsen in Eindhoven u mee helpen?

Bedrijfsartsen begeleiden werknemers bij ziekte en re-integratie. Taken die onder de verantwoordelijkheid van de bedrijfsarts vallen, zijn bijvoorbeeld het uitvoeren van een medische keuring of een PMO-onderzoek. Ook bij het voorkomen van ziekteverzuim komt de kennis en kunde van een bedrijfsarts kijken. De Senior Consultants Verzuim van COVERZ consultancy in Eindhoven werken nauw samen met de bedrijfsartsen. Samen hebben zij veelvuldig overlegmomenten en zorgen daarmee voor passend verzuim- en managementadvies aan onze klanten. Het doel? Gerichte en positieve oplossingen creëren voor zowel werknemer als werkgever.

The form contains errors

Vraag meer informatie bij ons aan

Bent u benieuwd wat de bedrijfsartsen van COVERZ consultancy voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 040-2988730 of stuur een e-mail naar info@coverzconsultancy.nl. U kunt bij ons ook meer informatie aanvragen over de inzet van bijvoorbeeld een arboarts of een van onze overige diensten.