Arboarts Eindhoven

Specialist in duurzame inzetbaarheid en re-integratie van medewerkers in organisaties

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Wilt u een arboarts – ook wel arbodokter genoemd - inschakelen voor uw bedrijf in de regio Eindhoven en omstreken? Bij COVERZ consultancy in Eindhoven kunt u terecht voor een onafhankelijke arbodokter met veel ervaring. Arboartsen spelen een belangrijke rol bij ziekte en ziekteverzuim van uw werknemers. Als specialist in arbo is het ons doel om de duurzame inzetbaarheid van werknemers van uw bedrijf in regio Eindhoven en omstreken te vergroten. Ontdek wat een gespecialiseerde arbodokter van ons bedrijf uit Eindhoven voor u kan betekenen.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

De diensten waarvoor u onze arboarts in Eindhoven kunt inschakelen

U kunt onze arboarts of arbodokter in Eindhoven voor diverse diensten inschakelen. Zo kan de arbodokter een medische keuring of PMO-onderzoek uitvoeren bij uw medewerkers in regio Eindhoven en omstreken. Deze onderzoeken zijn gericht op het voorkomen of beperken van gezondheidsrisico’s bij uw werknemers. Een dergelijk onderzoek bestaat uit een vragenlijst en een fysiek onderzoek, waarna een rapportage wordt uitgebracht met de bevindingen. Het verschil tussen beide is dat een medische keuring bij sommige beroepen verplicht is, terwijl een PMO-onderzoek voor elk beroep geldt. Naast medische keuringen en PMO-onderzoeken door een arbodokter kunt u bij ons bureau in Eindhoven terecht voor meer zaken op het gebied van arbo, zoals verzuimmanagement- en advies. De zeer effectieve gedragsmatige aanpak van onze arbodokter in Eindhoven zorgt ervoor dat (beïnvloedbaar) ziekteverzuim binnen uw organisatie duurzaam oplost.

Wat we als specialist in arbo in Eindhoven u nog meer te bieden hebben

Wilt u een arboarts of arbodokter van COVERZ consultancy inschakelen voor uw bedrijf in de regio Eindhoven en omstreken? Al vele bedrijven en organisaties profiteerden van de diensten die wij als specialist in arbo in Eindhoven aanbieden. Zo rekent u bij ons onder meer op:

  • Een team van enthousiaste, resultaatgerichte en proactieve professionals;
  • Goede bereikbaarheid;
  • Effectieve hulp bij complexe situaties;
  • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid;
  • Een vrijblijvende kennismaking.

The form contains errors

Bereik ons snel en eenvoudig bij interesse of vragen

Heeft u interesse in de diensten van onze arboarts en wilt u deze graag inschakelen voor uw bedrijf in de regio Eindhoven of omgeving? Neem dan direct contact met ons op voor een kennismaking. U bereikt ons telefonisch via 040-2988730, per e-mail via info@coverzconsultancy.nl of via het contactformulier. Via deze kanalen bent u uiteraard ook welkom om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de overige diensten die wij aanbieden als professionals in arbo in Eindhoven, zoals een arbeidsdeskundig onderzoek of trainingen voor uw organisatie.