Arbeidsdeskundig onderzoek Eindhoven

Specialist in duurzame inzetbaarheid en re-integratie van medewerkers in organisaties

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Wilt u een arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren door een onafhankelijke specialist in de regio Eindhoven? Ontdek dan wat COVERZ consultancy voor u kan betekenen. Als expert in arbodienstverlening uit Eindhoven behoort het uitvoeren van een arbeidsdeskundig onderzoek tot onze specialisaties. Wij vertellen u graag meer.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

Hoe ziet een arbeidsdeskundig onderzoek door ons bedrijf in Eindhoven eruit?

Een arbeidsdeskundig onderzoek door COVERZ consultancy in Eindhoven omvat een uitgebreid advies over de re-integratiemogelijkheden van uw zieke medewerker. Dit advies ontstaat uit diverse gesprekken met zowel de werknemer als de werkgever. Uit het onderzoek blijkt hoe de gezondheidssituatie van de medewerker er op dat moment voorstaat, in hoeverre re-integratie mogelijk is en hoe de werknemer het beste zo duurzaam mogelijk herstelt. Onze aanpak hierbij is – evenals bij onze overige diensten - betrokken, proactief en resultaatgericht.

The form contains errors

Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Schakel COVERZ consultancy in Eindhoven in voor het uitvoeren van een professioneel arbeidsdeskundig onderzoek. Bel naar of stuur een e-mail naar info@coverzconsultancy.nl en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Ontdek ook hoe wij als specialist in arbodienstverlening uw bedrijf op andere fronten kunnen helpen, zoals met managementadvies, loopbaanbegeleiding, arboadvies en diverse trainingen.