Verzuimadvies Eindhoven

Verzuimadvies en verzuimbegeleiding in regio Eindhoven

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Ziekteverzuim op de werkvloer is een complex onderwerp; daarom is het aan te raden verzuimadvies en verzuimbegeleiding aan te vragen bij COVERZ consultancy in Eindhoven. Ons verzuim- en managementadvies is gericht op het duurzaam oplossen van verzuim in organisaties. Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

De voordelen van verzuimadvies en verzuimbegeleiding aanvragen bij ons bureau in Eindhoven

COVERZ consultancy te Eindhoven is gespecialiseerd in verzuim- en managementadvies, bijvoorbeeld op het gebied van ziekteverzuim. Wij zijn een gecertificeerde arbodienst die onze klanten in de regio Eindhoven en elders in Nederland compleet ontzorgen in de volledige verzuimbegeleiding. Wat ons verzuim- en managementadvies en onze begeleiding onderscheidt van andere arbodiensten, is dat wij verder gaan dan de verplichte stappen in de Wet Verbetering Poortwachter. Ons team in Eindhoven zorgt er met een zeer effectieve gedragsmatige aanpak voor dat (beïnvloedbaar) ziekteverzuim binnen uw organisatie duurzaam oplost. Zo ontstaan er gerichte en positieve oplossingen; het doel dat we als team in Eindhoven willen bereiken met ons verzuimadvies en onze verzuimbegeleiding.

Deskundig verzuimadvies van een gespecialiseerd team in Eindhoven

Ons team in Eindhoven is gespecialiseerd in verzuimbegeleiding van en verzuimadvies over het beïnvloedbare ziekteverzuim. Onze bedrijfsartsen omarmen onze visie en werken nauw samen met de Senior Consultants Verzuim. De consultants en artsen hebben veelvuldig overlegmomenten en zorgen daarmee voor passend verzuim- en managementadvies aan onze klanten.

The form contains errors

Waar u bij ons op kunt rekenen bij verzuim- en managementadvies

Ons team in Eindhoven gelooft dat verzuimbegeleiding en verzuimadvies veel meer is dan het volgen van de noodzakelijke Wet Verbetering Poortwachter processtappen. Onze klanten zijn tevreden over de professionele, proactieve, betrokken en resultaatgerichte manier waarop ons team in Eindhoven begeleiding biedt op het gebied van ziekteverzuim. Daarnaast zijn we goed bereikbaar, zichtbaar en breed inzetbaar.

Neem contact met ons op bij interesse of vragen

Wilt u ziekteverzuim effectief aanpakken in uw organisatie en daarom professioneel verzuim- en managementadvies van een specialist uit Eindhoven ontvangen? Schakel dan COVERZ consultancy in Eindhoven in voor verzuimadvies en verzuimbegeleiding. Neem contact met ons op bij interesse of vragen. U bereikt ons telefonisch via 040-2988730 of per e-mail via info@coverzconsultancy.nl. Ontdek ook eens de keuringen en trainingen die wij aanbieden.