PMO-onderzoek Eindhoven

PMO-onderzoek in Eindhoven en omstreken

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Waarom een PMO-onderzoek laten uitvoeren door een consultancy in Eindhoven?

Het PMO van onze consultancy in Eindhoven bestaat uit een vragenlijst en fysiek onderzoek. Hieruit volgen adviezen die gericht zijn op de verbetering van de gezondheid van uw medewerkers. Met een PMO spoort u arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s tijdig op, zodat u deze risico’s kunt beperken of voorkomen. U houdt uw mensen zo vitaal en inzetbaar te houden én u vermindert de kans op ziekteverzuim.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

Hoe ziet een arbeidsdeskundig onderzoek door ons bedrijf in Eindhoven eruit?

Een arbeidsdeskundig onderzoek door COVERZ consultancy in Eindhoven omvat een uitgebreid advies over de re-integratiemogelijkheden van uw zieke medewerker. Dit advies ontstaat uit diverse gesprekken met zowel de werknemer als de werkgever. Uit het onderzoek blijkt hoe de gezondheidssituatie van de medewerker er op dat moment voorstaat, in hoeverre re-integratie mogelijk is en hoe de werknemer het beste zo duurzaam mogelijk herstelt. Onze aanpak hierbij is – evenals bij onze overige diensten - betrokken, proactief en resultaatgericht.

The form contains errors

Een PMO-onderzoek op maat

Indien u dat wenst, leveren wij PMO’s op maat. Als u vaste klant bent van COVERZ consultancy in Eindhoven, dan ontvangt u bovendien klantenkorting op de reguliere tarieven van het PMO-onderzoek. Vraag hiervoor gerust een passende offerte bij ons aan.

Schakel ons vandaag nog in en profiteer van onze dienstverlening

Heeft u interesse in een PMO-onderzoek uitgevoerd door COVERZ consultancy in Eindhoven? Of wilt u meer weten over dit onderzoek of een van onze andere onderzoeken die we uit kunnen voeren, zoals medische onderzoeken of keuringen? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 040-2988730 of per e-mail via info@coverzconsultancy.nl en we vertellen u graag meer.