Loopbaanbegeleiding Eindhoven

Specialist in duurzame inzetbaarheid en re-integratie van medewerkers in organisaties

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Loopbaanbegeleiding valt onder de arbodienstverlening die COVERZ consultancy aanbiedt aan bedrijven in de regio Eindhoven en omstreken. Begeleiding bij een loopbaantraject door onze professionals in Eindhoven kan zowel voor een werknemer als werkgever waardevol zijn. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van loopbaanbegeleiding? We vertellen u graag meer.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

Wanneer is loopbaanbegeleiding door onze specialisten in Eindhoven interessant?

Begeleiding bij een loopbaantraject door onze specialisten in Eindhoven kan in meerdere situaties interessant zijn. Zo kan een verstoorde werk-privébalans bij een werknemer ervoor zorgen dat het huidige werk niet meer bij hem of haar past, kan een medewerker onvoldoende uitdaging vinden in de bestaande baan, kunnen er verstoorde verhoudingen zijn tussen werknemer en werkgever of kan een medewerker een hele andere weg in willen slaan. Door een loopbaantraject te volgen bij COVERZ consultancy in Eindhoven, verloopt het gehele proces een stuk soepeler.

Wat kunt u van ons team in Eindhoven verwachten bij loopbaanbegeleiding?

Door middel van diverse gerichte activiteiten begeleiden wij de medewerker bij het maken van loopbaankeuzes. Dit doen we op een persoonlijke en betrokken manier. Een loopbaantraject bij COVERZ consultancy in Eindhoven is dan ook altijd een traject dat op maat wordt ingericht.

The form contains errors

Schakel ons direct in

Loopbaanbegeleiding door een van onze specialisten in Eindhoven is een keuze waar zowel werknemers als werkgevers veel baat bij hebben. Heeft u interesse in het loopbaantraject dat wij als arbodienst in Eindhoven aanbieden? Neem telefonisch contact met ons op via 040-2988730 of stuur een e-mail naar info@coverzconsultancy.nl en we maken graag kennis met u en uw organisatie. Ontdek ook de andere diensten die wij aanbieden, waaronder professioneel managementadvies en verschillende trainingen voor organisaties.