Arbodienst Eindhoven

Specialist in duurzame inzetbaarheid en re-integratie van medewerkers in organisaties

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Wilt u een arbodienst inschakelen voor uw mkb-organisatie in de regio Eindhoven en omstreken? COVERZ consultancy is een gecertificeerde arbodienst in Eindhoven met een focus op mkb-bedrijven. Wij bieden arbodienstverlening in de breedste zin van het woord aan en zijn gespecialiseerd in de duurzame inzetbaarheid en re-integratie van medewerkers in verschillende soorten organisaties. Bent u benieuwd waarvoor u onze arbodienst in Eindhoven precies kunt inschakelen? We vertellen u graag meer.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

Waar kunnen wij als gecertificeerde arbodienst in Eindhoven u mee van dienst zijn?

Als gecertificeerde arbodienst kunnen wij uw mkb-bedrijf in de regio Eindhoven en omstreken op verschillende manieren ondersteunen. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in voor:

U kunt onze arbodienst in Eindhoven bovendien inschakelen voor diverse trainingen en keuringen. Denk in dit geval aan verplichte medische keuringen of trainingen over leiderschap. Ook mindfulness coaching, werkplekonderzoeken en hr-ondersteuning en -detachering vallen onder de diensten die we aan uw organisatie aanbieden.

Wat kenmerkt onze organisatie?

Ons team bestaat uit professionals met passie voor hun vak. Als gecertificeerde arbodienst in Eindhoven staan wij mkb-bedrijven bij op een betrokken en professionele manier. Wanneer u onze arbodienst wilt inschakelen voor uw mkb-bedrijf in de regio Eindhoven of omstreken, rekent u op goede bereikbaarheid, persoonlijke aandacht en proactiviteit. Wij kijken verder dan de gebaande paden en zijn in staat complexe zaken aan te pakken en op een effectieve manier op te lossen. Het inschakelen van onze gecertificeerde arbodienst in Eindhoven is dan ook een goede keuze als u de organisatie binnen uw mkb-bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen.

The form contains errors

Vraag meer informatie bij ons aan

Wilt u onze gecertificeerde arbodienst inschakelen voor uw mkb-bedrijf in de regio Eindhoven en omstreken? Wij maken graag kennis met uw organisatie! Bent u geïnteresseerd in de diensten die wij leveren, maar heeft u behoefte aan meer informatie? We vertellen u graag meer en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U bereikt ons eenvoudig op verschillende manieren. Neem telefonisch contact met ons op via 040-2988730, stuur een e-mail naar info@coverzconsultancy.nl of vul het contactformulier in en we staan u graag te woord.