Arbodienstverlening Eindhoven

COVERZ consultancy: arbodienstverlening in regio Eindhoven

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

COVERZ consultancy is gespecialiseerd in arbodienstverlening aan organisaties in het hele land: van Eindhoven tot Groningen en van Amsterdam tot Nijmegen. Wij zijn specialist in duurzame inzetbaarheid en re-integratie van medewerkers in verschillende soorten organisaties. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

De diensten die onder de arbodienstverlening van ons bedrijf in Eindhoven vallen

Wij zijn professionals waar u op kunt bouwen. Van het verzorgen van PMO-onderzoeken en diverse trainingen tot het uitvoeren van een RI&E en het begeleiden van organisaties en medewerkers bij een Spoor 2-traject: het is allemaal onderdeel van de arbodienstverlening die ons team in Eindhoven aanbiedt aan organisaties. Met welke dienst kunnen we uw organisatie van dienst zijn? Of zijn er meerdere vlakken waarop u hulp kunt gebruiken? Wij ontdekken graag met u hoe we uw organisatie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

The form contains errors

Neem direct contact met ons op

Heeft u interesse in de arbodienstverlening die COVERZ consultancy uit Eindhoven uw organisatie aanbiedt? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U bereikt ons ook telefonisch via 040-2988730 of per e-mail via info@coverzconsultancy.nl. Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om met u en uw organisatie kennis te maken. Daarnaast bent u ook van harte welkom voor een gesprek op onze locatie in Eindhoven.