Spoor 2-traject Eindhoven

Begeleiding bij een Spoor 2-traject in regio Eindhoven

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Wanneer een arbeidsdeskundige een Spoor 2-traject adviseert aan organisaties en medewerkers, biedt COVERZ consultancy in Eindhoven professionele en persoonlijke Spoor 2-begeleiding aan. Ons professionele team in Eindhoven zorgt tijdens het gehele Spoor 2-traject voor begeleiding die past bij de situatie, bijvoorbeeld bij voorbereidingen op sollicitaties of ontslag.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

Na de intake van het Spoor 2-traject door ons team in Eindhoven

Na de intake maakt ons team in Eindhoven een duidelijk en gericht plan voor begeleiding bij het Spoor 2-traject. Hierin hebben wij speciaal aandacht voor onder andere de arbeids- en verwervingsmogelijkheden en de hervattingsmogelijkheden op de actuele arbeidsmarkt. Er worden periodieke afspraken gemaakt en doelen gesteld. Ons team in Eindhoven rapporteert aan de werkgever over de voortgang van het traject en de Spoor 2-begeleiding. De eindrapportage kunt u vervolgens overhandigen aan het UWV.

The form contains errors

Schakel ons ook in voor begeleiding bij een loopbaantraject

Naast Spoor 2-begeleiding kunt u bij COVERZ consultancy in Eindhoven terecht voor een traject op het gebied van loopbaanbegeleiding. Net als bij Spoor 2-begeleiding begeleidt ons team in Eindhoven de medewerker, dit keer door middel van diverse gerichte activiteiten bij het maken van loopbaankeuzes. Een loopbaantraject is een traject dat we altijd geheel op maat inrichten. Een dergelijk traject is dus voor iedere medewerker anders en dat maakt het zo effectief.

Neem contact met ons op bij interesse of vragen

COVERZ consultancy is specialist in arbodienstverlening en uw partner in de begeleiding van een Spoor 2-traject. Denkt u dat onze diensten interessant zijn voor uw organisatie? Neem telefonisch contact met ons op via 040-2988730, per e-mail via info@coverzconsultancy.nl en we maken graag kennis met u. U neemt ook contact met ons op als u vragen heeft over onze begeleiding bij een Spoor 2-traject of over de overige diensten die ons bureau in Eindhoven aanbiedt. We staan te allen tijde voor u klaar.