RI&E Eindhoven

RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) in Eindhoven en omgeving

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Waarom u een RI&E zou moeten doen voor uw organisatie in regio Eindhoven of elders

Een RI&E is dé basis van uw arbobeleid. Daarmee neemt u de juiste maatregelen voor uw organisatie. Met behulp van een RI&E krijgt u voor uzelf duidelijk waar u aan moet werken en hoe. De RI&E is via de Arbowet zelfs verplicht voor bedrijven met personeel. Ook als er iets verandert in uw werkomstandigheden, bent u verplicht om uw RI&E te actualiseren.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

Arboadvies op maat van een specialist uit Eindhoven

Als specialist in arbodienstverlening en arbosupport kan COVERZ consultancy uit Eindhoven u op diverse manieren begeleiden en adviseren. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in voor verzuimadvies en -begeleiding, waarbij we met behulp van een zeer effectieve methode de kern van het verzuimprobleem aanpakken bij uw werknemers. Ook managementadvies, bijvoorbeeld advies op het gebied van risicomanagement, behoort tot de arbosupport die onze organisatie in Eindhoven u aanbiedt. Het is bij elke vorm van ons arboadvies te allen tijde ons doel om uw organisatie in regio Eindhoven of elders in het land zo gezond en veilig mogelijk te laten floreren. Een duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers is daar onderdeel van.

The form contains errors

RI&E laten doen door een specialist in risicomanagement in Eindhoven

Als u ondersteund wilt worden bij de uitvoering van de RI&E, dan helpen wij als specialist in arbodienstverlening en risicomanagement in Eindhoven u hier graag bij. Naast de volledige uitvoering van de RI&E en hulp bij risicomanagement, kan ons team in Eindhoven de RI&E die al gemaakt is binnen uw organisatie toetsen. Een gecertificeerd deskundige van ons bedrijf in arbodienstverlening voert deze toetsen uit.

Schakel direct dé expert in risicomanagement in

Heeft u interesse in een RI&E uitgevoerd door COVERZ consultancy in Eindhoven, dé specialist in risicomanagement? Bel dan vandaag nog naar 040-2988730 of stuur een e-mail naar info@coverzconsultancy.nl en we vertellen u graag meer. Bekijk ook hoe we uw organisatie van dienst kunnen zijn met diverse trainingen, keuringen en onderzoeken, waaronder arbeidsdeskundige onderzoeken.