Arboadvies Eindhoven

Specialist in duurzame inzetbaarheid en re-integratie van medewerkers in organisaties

Effectieve gedragsmatige aanpak

✓ Trainingen op maat

✓ Brede arbodienstverlening

Deskundig arboadvies van COVERZ consultancy uit Eindhoven kan het management van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Met de juiste arbosupport creëert u een veilige, gezonde werkomgeving voor uw medewerkers in de regio Eindhoven en omstreken. U kunt bij onze organisatie in Eindhoven bijvoorbeeld terecht voor een arbochecklist, waarmee u controleert of u voldoet aan de wettelijke verplichtingen van de Arbowet. Bent u benieuwd waar wij u nog meer van dienst mee kunnen zijn? Wij vertellen het u graag.

Wilt u nog meer informatie over wat wij doen? Bekijk de brochure

Arboadvies op maat van een specialist uit Eindhoven

Als specialist in arbodienstverlening en arbosupport kan COVERZ consultancy uit Eindhoven u op diverse manieren begeleiden en adviseren. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in voor verzuimadvies en -begeleiding, waarbij we met behulp van een zeer effectieve methode de kern van het verzuimprobleem aanpakken bij uw werknemers. Ook managementadvies, bijvoorbeeld advies op het gebied van risicomanagement, behoort tot de arbosupport die onze organisatie in Eindhoven u aanbiedt. Het is bij elke vorm van ons arboadvies te allen tijde ons doel om uw organisatie in regio Eindhoven en omstreken zo gezond en veilig mogelijk te laten floreren. Een duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers is daar onderdeel van.

Controleer of uw bedrijf in regio Eindhoven voldoet aan de arbochecklist

U kunt bij COVERZ consultancy in Eindhoven terecht voor een arbochecklist. Met deze arbochecklist controleert u of uw organisatie in regio Eindhoven en omstreken voldoet aan de wettelijke verplichtingen van de nieuwe Arbowet. Als specialist kunnen wij u begeleiden bij het invullen van deze checklist. Vraag hierover gerust meer informatie bij ons aan.

The form contains errors

Schakel ons direct in

Heeft u interesse in arboadvies van onze organisatie in Eindhoven? Wij voorzien uw bedrijf in regio Eindhoven en omstreken graag van arbosupport op maat. Naast arboadvies en arbosupport (middels onder meer de arbochecklist) verzorgt ons bedrijf in Eindhoven diverse soorten trainingen en voeren wij verschillende keuringen uit. Schakel ons vandaag nog in door te bellen naar 040-2988730 of te mailen naar info@coverzconsultancy.nl. Wij maken graag kennis met u en uw organisatie!